Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1984 υπό την επωνυμία Swiss Cross Safety  στην Καλλιθέα με κύρια δραστηριότητα την εμπορία όλων των ειδών πυρασφάλειας.

Το 1987 επέκτεινε την δραστηριότητα της ως βιοτεχνία κατασκευής πυροσβεστήρων, μια από τις πρωτοπόρους εταιρείες στο χώρο κατασκευής πυροσβεστήρων στην Ελλάδα ,στον Πειραιά επί της οδού Κόνωνος ως Αφοί Μαυρουδή Ο.Ε , με διακριτικό τίτλο "PYRELLAS".

Το 2003, μετέφερε την έδρα της επί της οδού Πλαταιών 14 και το 2013, την εταιρεία αναλαμβάνει ο υιός Ιωάννης Νικ. Μαυρουδής και μετονομάζεται σε PYRELLAS – ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚ. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, με περισσότερες πρωτοποριακές ιδέες, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Το 2016 η εταιρεία μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις επί της οδού Αθηνών 12 και Πλαταιών.



Η PYRELLAS  είναι εγκεκριμένη και αναγνωρισμένη από την EURO CERT, τον δεύτερο μεγαλύτερο όμιλο διεθνώς στον τομέα των υπηρεσιών αξιολόγησης και πιστοποίησης ποιότητας με αριθμό πιστοποιητικού αναγνώρισης εταιρείας 10.13.0038.

Προσφέρουμε προϊόντα πυρόσβεσης κάθε τύπου, συστήματα πυρασφάλειας, συντήρηση-αναγόμωση, πυράντοχες πόρτες, έλεγχο και επιθεώρηση πυροσβεστήρων, εγκαταστάσεις μονίμων συστημάτων πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης κτιρίων, έκδοση πιστοποιητικών πυρασφάλειας, ανανέωση πιστοποιητικών, σύνταξη μελετών από τους έμπειρους μηχανολόγους μας.

Από το 2010 η εταιρεία μας επέκτεινε την εμβέλεια των δραστηριοτήτων της και στον χώρο του ιατρικού εξοπλισμού και αναλωσίμων ειδών.

Η 30ετή  εμπειρία μας σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό  διασφαλίζουν την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πυροπροστασίας.

Στόχος μας είναι η Ποιότητα, η Συνέπεια και η Ασφάλεια!!

 

Γιατί να επιλέξω την PYRELLAS ;

  • Διασφάλιση της προσωπικής σας ασφάλειας και περιουσίας.
  • Η  30ετη  εμπειρία μας καθώς και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας σας εγγυώνται την έγκαιρη, έγκυρη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση σας.
  • Όλα μας τα προϊόντα και οι υπηρεσίες συνοδεύονται από πιστοποιητικά καταλληλότητας.
  • Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από  ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα.
  • Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής.
  • Έμπειρη ομάδα συνεργατών μηχανολόγων, ηλεκτρολόγων , υδραυλικών.
  • Εξυπηρετούμε : Βιομηχανίες, Βιοτεχνίες, Ξενοδοχεία, Καταστήματα, Κατοικίες, Εταιρείες, Νοσοκομεία, Χώροι εστίασης, Οίκους ευγηρίας, Εκπαιδευτήρια, Αθλητικοί χώροι, Σκάφη, Οχήματα.

 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε!!